Wonen in Amersfoort: een keigoed alternatief voor Amsterdam of Utrecht!

Woon je met veel plezier in Amsterdam of Utrecht, maar ben je op zoek naar een ruimere woning mét tuin en iets minder drukte? Het stadse karakter bevalt je wel, net zoals vele handige voorzieningen om de hoek, dus die wil je liever niet kwijt.

Je bent niet de eerste die na een zoektocht uiteindelijk in Amersfoort belandt… 

Heb je weleens aan wonen in Amersfoort gedacht? 

Met zijn grote en goed geconserveerde historische binnenstad is Amersfoort een stad waar veel mensen uit grote steden zoals Amsterdam en Utrecht hun favoriete woonplek hebben gevonden. Ze kunnen er lekker vrij wonen in een grondgebonden woning met tuin.

Amersfoort is een stad waar veel gebeurt en veel te zien en te beleven is. En het ligt mooi centraal in Nederland. Amersfoort heeft alle belangrijke voorzieningen binnen bereik. Bovendien zijn er volop recreatiemogelijkheden in de rondom gelegen bossen of op het water. En er is een prima verbinding met auto en openbaar vervoer met Amsterdam en Utrecht. 

Leukste plekken en mooiste huizen in Amersfoort 

Ik ken Amersfoort inmiddels al meer dan 25 jaar en weet als geen ander de leukste woonplekken en mooiste woningen. Als ik weet wat jouw wensen zijn, geef ik je graag een vrijblijvende rondleiding. Ik kan me namelijk goed voorstellen dat het voor jou nog onduidelijk is wat Amersfoort te bieden heeft. 

Als bouwkundig aankoopmakelaar heb ik al veel mensen geholpen met het zoeken, aankopen en verbouwen van hun nieuwe woning in Amersfoort. Als je interesse hebt in een woning in Amersfoort, kan ik met behulp van mijn grote netwerk in deze regio voor jou op zoek gaan.

De voordelen van een bouwkundig aankoopmakelaar 

Naast dat ik een groot netwerk heb en veel over Amersfoort weet, heb ik als bouwkundig aankoopmakelaar het grote voordeel dat ik de te bezichtigen woningen meteen al op de bouwkundige kwaliteiten kan beoordelen, zodat je vooraf weet wat je koopt.

Waarbij ik jou van dienst kan zijn? Het bepalen van de woningwaarde, het beoordelen van de bouwkundige kwaliteiten, bestemmingsplannen, juridische en financiële zaken. 

Voor een vrijblijvend gesprek kom ik graag bij je langs. Neem gerust contact met mij op via: 06 28 07 59 83

Rob van Amerongen, bouwkundig aankoopmakelaar voor Amersfoort en omgeving

Hoe jouw droomhuis er ook uitziet, je koopt ‘m het slimst met Rob van Amerongen.

Recente artikelen

5 dingen die u moet weten als u een huis gaat kopen